Clicky
  • 0 Product(en)
    Totaal € 0,00

    • 0 Product(en)

      € 0,00

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@unit4sales.com.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
 
 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 e. die snel kunnen bederven of verouderen;
 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 g. voor losse kranten en tijdschriften;
 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Garantie

 1. De verkoper heeft geen koper te voorzien van andere dan de in deze AV bepaalde mede ten aanzien van alle garanties (afgeleid of impliciet) gebruik of kwaliteiten van de producten. 
2. De verkoper garandeert de conformiteit van producten onder eigen merknamen van de verkoper verkocht aan koper, gedurende een garantieperiode van vierentwintig (24) maanden. De 24 maanden garantie termijn gaat in op de dag dat de koper het product verkoopt, indien het wordt verkocht binnen drie (3) maanden na de koper het product heeft gekocht van de verkoper. In het geval van professioneel of daarmee gelijk het gebruik door de klant Koper, de garantie voor deze producten is beperkt tot twaalf (12) maanden. Garantie vervalt de verkoper in ieder geval na zevenentwintig (27) maanden na het Product door de verkoper wordt verkocht aan Koper, of vijftien (15) maanden in het geval van professioneel gebruik. Het soort gebruik (professioneel of daarmee gelijk, of niet-professionele) moet indien betwist door de verkoper worden aangetoond door de Koper. Koper zal in alle gevallen pro-vide (een kopie van) de originele factuur / overeenkomst. Verkoper heeft geen enkele verplichtingen enkel vis-à-vis de koper met betrekking tot de betrokken producten naar aanleiding van de perioden die in deze sectie hebben. 
3. Voor producten van andere (niet Nedis) merken, de garantietermijnen van de fabrikant van het betreffende product zal van toepassing zijn, voor zover Verkoper is in staat om ze doorgeven. Informatie over deze garantietermijnen zijn beschikbaar in de webshop en bij re-quest. Anders - mutatis mutandis - deel 2 van dit artikel zijn van toepassing op deze producten. Het bepaalde in dit hoofdstuk doet geen afbreuk aan de rechten dat de kopers tegen de fabrikanten van dergelijke producten kunnen hebben. 
4. Garantie claims moeten schriftelijk binnen dertig (30) dagen nadat het gebrek / fout is ontdekt of redelijkerwijs had moeten ontdekt worden verzonden naar de verkoper. Dit moet gebeuren door middel van de RMA procedure in artikel 11 beschreven 
5. Indien de verkoper vindt de claim is geluid en gedekt door een garantie, Verkoper zal, naar de verkoper eigen goeddunken: a. het gebrek herstellen producten; b. leveren een vervangend product of onderdelen, c. de aankoopprijs terugbetalen aan de Koper, met beëindiging (zonder rechterlijke tussenkomst) van de ondertekende overeenkomst. Verkoper en koper overeenkomen dat het defect product wordt vervangen door een gelijkwaardig product; 
6. Indien de koper of een derde partij (gehad) maakte reparaties en / of wijzigingen aan het product, zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de verkoper schriftelijk De verkoper heeft geen garantieverplichting dan ook. 
7. Als het product geen gebreken na uitgebreide tests en inspectie door de verkoper laat zien, zal de Verkoper een minimum van € 20 in rekening brengen, - in de onderzoekskosten. Het product zal worden teruggegeven en de verzendkosten in rekening gebracht. 
8. Indien blijkt dat het defect het gevolg is van achteruitgang, onjuist of verkeerd gebruik of het niet opvolgen van de instructies voor het gebruik van beschadigingen aan breekbare onderdelen of normale slijtage, is de garantie niet van toepassing. 
9. Monsters voor ontwikkeling of testdoeleinden, prototypes en pre-productie versies van producten worden uitgesloten van de in dit artikel 10. omschreven garantie 
10. Behalve zoals bepaald in dit artikel 10, zal de Verkoper niet aansprakelijk jegens Koper ten aanzien van de producten 'niet-naleving van de in dit artikel genoemde garanties.

Identiteit ondernemer

www.unit4sales.com
Postadres: Schutterijstraat 7 4381GK Vlissingen
MdP Company: KvK 68979320
BTW nr. NL001268317B83
Tel.  06-39664376
info@unit4sales.com
We zijn telefonisch te bereiken,maar mailen is sneller i.v.m.  bestelnummer en naam.
U krijgt binnen 24 uur antwoord.
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies