Categorieën

Dracaena Steudneri met pot zwart(Dracaena Steudnerii)

Dracaena Steudneri met pot zwart(Dracaena Steudnerii)

Groen, groen en nog meer groen: met de Dracaena Steudneri haal je het belangrijkste ingrediënt voor de Urban Jungle woontrend in huis!

Artikelnummer

PV1A 

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

EAN

 

€ 22,95 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De Dracaena staat ook wel bekend onder de naam “Drakenplant” en komt van nature voor in Afrika, Azië en Midden-Amerika. Hier groeit hij in de onderlaag van het woud en heeft daarom weinig lichtbehoefte. De tropische kamerplant groeit langzaam in lengte, is gemakkelijk te onderhouden en kan goed tegen een stootje. Daarnaast heeft deze groene kamerplant een uitstekende luchtzuiverende functie. Deze planten worden geleverd in een keramieke sierpot.

Potgrootte: 11
Aantal per bestelling: 2
Hoogte: 40
Specificaties: Dracaena; Steudneri; pot 11 cm; donker keramiek; hoogte 40cm; 2 stuks
Verzorgingstips: De Dracaena houdt niet van te veel / direct zonlicht en veel water. Het is goed om de plant één of twee dagen in droge grond te laten staan voordat er weer water gegeven wordt. En vergeet je een keer je Dracaena water te geven dan is er ook niets aan de hand. Let er vooral op dat je niet teveel water geeft, hier kunnen de vleeswortels van de Dracaena heel slecht tegen. Bij twijfel: geef minder water.
Over de teler: Voortdurende perfectie, van oudsher betrouwbaar, vooruitstrevend: dit zijn drie kernwaarden die Piet Vijverberg hoog in het vaandel heeft staan. Met een gemotiveerd en bevlogen team werken we naar één doel toe: een zeer tevreden klant. Dit verwezenlijken we door middel van innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken, maar ook de jarenlange teeltervaring en onze ouderwetse ‘groene vingers’ maakt dat we planten van hoge kwaliteit kunnen produceren.

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.